نوشته شده توسط : استاد سلام

مدیریت استرس امتحانی

 

با توجه به اینکه کنکور کارشناسی ارشد از رگ گردن به ما نزدیکتره (فردا و پس فردا) و هم اینکه فصل امتحانات دانشجوهای عزیزمون فرارسیده، تصمیم گرفتیم راجع به یکی از بزرگترین معضلات مربوط به کنکور و امتحانات و نحوه ی کنترلش باهاتون صحبت کنیم. تا حالا میلیون ها بار دیدیم و شنیدیم که استرس باعث شده که افراد نتونن خود واقعیشون رو سر جلسه امتحان نشون بدن و زحماتشون به نتیجه نرسیده. یا اینکه اضطراب زیاد باعث شده که افراد مطالعه ی بهینه نداشته باشند. کسی چه میدونه شاید خیلی از ما نیاز به جند جلسه تدریس خصوصی مدیریت استرس داشته باشیم. با توجه به اهمیت مقابله با استرس در زندگی تحصیلی، بد نیست راهکارهای زیر رو مطالعه کنید:

  • مثبت اندیش باشید:

به کسی یا چیزی که بسیار مورد علاقتونه (هر جایی که هستید) از ۵ ثانیه تا ۵ دقیقه فکر کنید یا صحنه ای از یه تعطیلات رویایی که بعد از امتحان یا کنکور برنامش رو ریختید تصور کنید یا جمله ای که باعث می شه احساس خوبی در شما ایجاد بشه رو در ذهنتون مرور کنید. در واقع مثبت اندیشی از طریق تغییرات فیزیولوژیک بدن، کمک به دفع استرس می کنه.

  • دم و بازدم عمیق:

به مدت 5 دقیقه تنفستون را آهسته تر کنید، یعنی حدود 6 بار در دقیقه نفس بکشید. در واقع 5 ثانیه دم، 5 ثانیه بازدم انجام بدید. وقتی احساس فشار می کنیم، تمایل به تنفس تند و سطحی داریم. تنفس عمیق باعث شل شدن ماهیچه های سفت می شود.

  • پیاده روی کنید:

اگر عادت دارید که پشت میز یا در حالت کلی به صورت نشسته مطالعه کنید، برای 10 دقیقه برخیزید و قدم بزنید. بسیاری از افراد معتقدند که راه رفتن آرامشون می کنه. طبق تحقیقاتی که در دانشگاه استنفورد انجام گرفته، افرادی که در هفته 4 بار پیاده روی میکنند اضطراب کمتری دارند و اینکه فشار خونشون هم پایینتره.

 

  • موسیقی گوش بدید:

طبق تحقیقاتی که در دانشگاهی در استرالیا انجام شده، گوش دادن به موسیقی استرس را بسیار کاهش می دهد.

 

  • برای چند دقیقه کاری انجام ندهید و آرام بنشینید:

سعی کنید حداقل یک بار در روز، به مدت 5 یا 10 دقیقه کاری انجام ندهید و آرام باشید. فکرتون رو آزاد کنید، به چیزی فکر نکنید.

  • از ته دل و با صدای بلند بخندید:

خنده ی عمیق سطوح کورتیزول و اپی نفرین، هورمون های استرس را کاهش داده و سیستم دفاعی بدن را بهبود می بخشد. علاوه بر آن، تاثیر مفید خنده ی از ته دل، ۲۴ ساعت باقی می ماند.

  • با آرامش رختخواب رو ترک کنید:

درست قبل از ترک تختخواب و بلافاصله بعد از اینکه زنگ ساعت در صبح به صدا درآمد،۵ دقیقه برای آرام کردن بدنتان وقت صرف کنید.

استادسلام مرجع تدریس خصوصی برای همه شرکت کنندگان آرزوی موفقیت دارد.

 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , استاد خصوصی , ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

اینفلوئنسر مارکتینگ

داستان از اونجایی شروع شد که بعضی از کاربرای شبکه های اجتماعی مخصوصا اینستاگرام تصمیم گرفتند صفحه ی شخصیشون رو عمومی کنند و همه بتونند پیجشون رو ببینند. در نتیجه صاحبان این صفحات روزمرگی ها، تجارب، مهارت ها و فعالیت های خیرخواهانه و مدنیشون رو با دیگران به اشتراک گذاشتند. بنابراین شرایط ایجاب کرد که تعداد دنبال کنندگان این صفحه ها روز به روز زیاد بشه و آنها به نوعی، سلبریتی طور روی خط فکری و روند زندگی دنبال کنندگانشون تاثیر بگذارند. این روند افزایشی دنبال کننده ها تا جایی ادامه پیدا کرد که بعضی از صفحه ها رو تبدیل به یه رسانه ی خیلی قوی کرد. به جرات میشه گفت این روزا اینستاگرام به اندازه ی تلویزیون (که یه روزی برای خودش کیا و بیایی داشته) یا شایدم بیشتر برای مردم جذابیت داره. خب طبیعتا رسانه ها جایگاه بسیار ویژه ای نزد صاحبان کسب و کارها دارند، در نتیجه اینستاگرام مورد توجه برندها و بیزینس ها برای تبلیغ محصولات و دستاورداشون قرار گرفت. به دنبال توجه کسب و کارها به این صفحه ها ما شاهد رواج گسترده ی پدیده ای به نام "اینفلوئنسر مارکتینگ" یا همون "بازاریابی از طریق افراد تاثیرگذار" شدیم.

اینفلوئنسرها یا افراد تاثیرگذار چه کسانی هستند؟

"افراد تاثیرگذار کسانی هستند که به واسطه ی اعتبار، دانش، موقعیت یا روابطشون می تونند روی تصمیمات دیگران تاثیر بگذارند". خب قطعا هممون تو اینستاگرام کسانی رو دیدیم که به واسطه ی: ورزشکار بودن، نمایش روزمرگی هاشون، به عنوان روانشناسی که از تابوهای جامعه برای بالا بردن آگاهی مردم صحبت می کنند، مشاورهای کنکور، اونایی که معلم هستن و تدریس خصوصی انجام میدن، آشپزها، شاعرا، دوقلوهایی که با دوقلو ازدواج کردند و همه چیشون شبیه همه حتی شغلشون، بیوتی بلاگرها (که خب یکی از موفق ترینا و بهتریناش که کاملا صادقانه و حرفه ای فعالیت می کنه رو هممون میشناسیمش)، استایلیستا، کسایی که زیاد سفر میرن، رستوران بازها و.....، چند صد هزار یا حتی میلیونی دنبال کننده دارند و الگوی زندگی فالوئرهاشون هستند.

اینفلوئنسر مارکتینگ یا همون بازاریابی از طریق افراد تاثیرگذار یعنی چی؟

اول از همه باید بگیم که این نوع از بازاریابی قدمتی چندین ساله داره و فقط به یک رسانه و پلتفرم محدود نمی شه. مثلا بیلبوردهایی که در سطح شهر میبینیم که فلان برند کسب و کارش رو از طریق عکس یه چهره ی شناخته شده معرفی کرده، اینفلوئنسر مارکتینگ محسوب میشه. اما خب مسئله ی جالبی که وجود داره اینه که این مفهوم در کشور ما بیشتر با اینستاگرام عجین شده.

"نوعی از بازاریابی که از طریق ایجاد ارتباط دوجانبه ی سودمند بین بازاریاب ها و افراد تاثیرگذار، هدف افزایش آگاهی عمومی از برند و ارتقا محصولات رو محقق می کند". در واقع کسب و کارها افرادی رو که بتونند بر تصمیم و رفتار مشتریانشون تاثیر بگذارند، پیدا می کنند و از آنها می خواهند اطلاعات محصولات یا تجارب خود رو که موجب خرید محصول میشه، با مخاطبانشون به اشتراک بگذارند".

این روزا حتما زیاد می بینیم که حتی برندای بزرگ هم با اینفلوئنسرها برای معرفی محصولات، تخفیفات و خدماتی که ارائه میدن همکاری می کنند. اگر شما هم یه فاکتور منحصر به فردی دارید که از بقیه متمایزتون می کنه و فکر می کنید حتما برای مخاطبان می تونه جذاب باشه یا حتی اگر دانش یا مهارتی دارید که ممکنه باعث بشه کیفیت زندگی مردم رو بالا ببره و آگاهشون کنه، مثلا اینکه تدریس خصوصی ریاضی انجام میدین و می تونید کاری کنید تا شاگرداتون با راه حلای میانبر زودتر از حد معمول به نتیجه برسن، وقت رو از دست ندید و زودتر کارتون رو شروع کنید. به عنوان مطلب داخل پرانتزی باید بهتون بگم که چون تعداد اینفلوئنسرها این روزا خیلی زیاد شده و تقریبا تو هر زمینه ای چندین نفر فعالن و خیلیای دیگه که تعدادشونم کم نیست دارن تلاش می کنند که مخاطب جذب کنند، حتما حواستون باشه که باید یه چیز متفاوت برای ارائه داشته باشید تا بتونید خیلی خوب دیده بشید.

 

 

 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , تدریس خصوصی ریاضی , تدریس خصوصی ریاضی ششم , تدریس خصوصی ریاضی هفتم ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

تاثیر موسیقی بر یادگیری در هنگام مطالعه

 

فصل امتحانات نزدیکه و دغدغه همه ی اونایی که امتحان دارند، مطالعه با بازدهی بالا و موثره. افراد زیادی عادت دارند حین مطالعه به موسیقی مورد علاقشون گوش بدهند و احساس می کنند از این طریق آروم میشن. اما آیا واقعا گوش دادن به موسیقی هنگام مطالعه کمک کننده س؟

تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده و نظرات متفاوتی ارائه شده. یه تحقیقی در دانشگاهی در انگلستان روی 25 نفر صورت گرفته و از آنها خواسته شده که مطالبی رو در شرایط مختلف صدایی به خاطر بسپارند. نتیجه این آزمایش نشان داده افرادی که هنگام حفظ کردن مطالب به موسیقی گوش می دادند، بدترین عملکرد و آنهایی که در محیط ساکت قرار داشتند، بهترین نتیجه را کسب کردند. روانشناس معروفی چنین آزمایشی رو روی دانش آموزانی که مشغول حل تمرین درس ریاضی بودند، انجام داد. طبق نتایج حاصله افرادی که موقع مطالعه و حل مسائل ریاضی آهنگ بتهوون گوش می دادند متوسط نمره ریاضی شون افزایش چشمگیری داشته.

در مقاله ای انگلیسی زبان مزایا و معایب گوش دادن به موسیقی حین مطالعه موارد زیر است:

مزایا:

  • موسیقی های تسکین دهنده و آرامش بخش، می تونه استرس و نگرانی ها رو از بین ببره
  • موسیقی پس زمینه با ایجاد انگیزه و بهبود خلق و خوی، تمرکز رو افزایش میده
  • تعداد معدودی از دانش آموزان متوجه شدند که گوش دادن به موسیقی با ایجاد حس و حال خوب به تقویت حافظه شون کمک می کنه و را حت تر مطالب رو به خاطر می سپارند

معایب:

  • مهم ترین ایرادی که به این روش گرفته شده، امکان شرطی شدن افراد به شنیده شدن موسیقیه. یعنی اینکه دانش آموزان سر جلسه امتحان در صورتی مطالب رو به یاد میارن که پس زمینه، صدای موسیقی شنیده بشه.
  • آهنگ های زیادی وجود داره که افراد باهاشون خاطره دارن یا اینکه ریتم موسیقی به قدری تنده که موجب اختلال در یادگیری و مطالعه می شه

 

بالاخره درس خواندن با موسیقی یا بدون آن؟

گوش دادن به موسیقی حین مطالعه درسایی که منطقی شبیه ریاضی دارند، به هوش بیشتر و بروزخلاقیت احتیاج داره و موسیقی این شرایط رو مهیا می کنه و بنابراین مفیده. اما مشکلی که ایجاد میشه اینه که وابستگی روانی برای افراد ایجاد می کنه و حین مطالعه دروس مفهومی و حفظی هم باید موسیقی گوش بدهند و در نتیجه بازدهی شون کم می شه. در واقع گوش دادن به موسیقی می تونه مثل حرکت روی لبه تیغ باشه.

اما مطلب مهمی که وجود داره و همیشه باید بهش توجه بشه تفاوت های فردی و عادت هامونه. بنابراین در نهایت این خود ما هستیم که باید با توجه به تیپ شخصیتی خودمون بهترین شرایط رو برای درس خواندن فراهم کنیم. اما در آخر گوش دادن به موسیقی با کلام در جلسات تدریس خصوصی توصیه نمی شود.

استاد سلام مرجع تدریس خصوصی, آموزش خصوصی, معلم خصوصی, کلاس خصوصی



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , تدریس خصوصی ریاضی , تدریس خصوصی زبان انگلیسی ,
:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

درآمدزایی از کلاس آنلاین از زبان یک معلم آمریکایی

استفاده از تجارب دیگران همیشه به عنوان یک مولفه مهم و حیاتی هم در زندگی فردی و هم در زندگی شغلی محسوب میشه. این بار تصمیم گرفتیم که قدری فراتر از مرزهای کشورمون بریم و از تجارب یک معلم آمریکایی از کلاس آنلاین استفاده کنیم!

تدریس آنلاین و درآمدزایی از زبان یک معلم آمریکایی

من به عنوان یکی از طرفداران کلاس آنلاین تصمیم دارم از تجاربم برای کسانی که دوست دارند از این شیوه تدریس درآمد زایی داشته باشند بگم. باید اینو اعتراف کنم که تدریس آنلاین زندگی من را تغییر داد و بسیار برای من این شیوه تدریس جذاب و شگفت انگیزه. تا جایی که فقط به سمت تدریس آنلاین رفتم و تمام وقتم را روی آن گذاشتم. این شیوه تدریس نه تنها در زمان صرفه جویی میکنه بلکه در در مورد کاهش هزینه ها هم خیلی مفید فایده است.

به نظر من به دلایل زیر کلاس آنلاین بهترین شیوه درآمدزایی برای معلم هاست:

  1. هرکسی میتونه تدریس خصوصی آنلاین داشته باشه. یعنی شما در هر جایی و در هر حالی و با هر مهارتی که باشید میتونید به راحتی اون مهارت را به دیگران آموزش بدید. لازم نیست که حتما کارشناس یا خبره یه حوزه باشید.افرادی که آشپزی خوبی دارید یا حتی کارهای هنری انجام میدید شما میتونید به راحتی با کلاس آنلاین اون مهارت را به بقیه کسانی که دوست دارند یاد بگیرند آموزش بدید. فقط یادتون نره که برای یه معلم آنلاین موفق بودن شرط اول اینه که به تدریس عشق بورزید و از اون لذت ببرید. شاید براتون جالب باشه که خانوم نانوایی تونسته با تدریس آنلاین "چگونگی پختن نان" درامدی بالای 30000 دلار بدست بیاره,درامدی که شاید با فروش نان هم نمیتونست بدست بیاره!

 

  1. نکته بعدی بحث مهم زمان هست. شما برای کلاس آنلاین هیچ محدودیت زمانی ندارید. میتونید در تمام مدت شبانه روز تدریس داشته باشید و از هر نقطه از جهان که باشید به دانش آموزان آموزش بدید. یعنی نه تنها محدودیت زمانی بلکه محدودیت مکانی هم با کلاس آنلاین حذف میشه!

 

  1. شما میتونید علاوه بر درآمد زایی از تشکیل کلاس آنلاین، حتی فیلم آموزشی کلاس را ضبط کنید و فایل آموزشی را بفروشید. در نظر بگیرید که فایل تدریس خصوصی ریاضی را به 1000 نفر بفروشید در این صورت تصور کنید که چقدر میتونه برای شما این شیوه تدریس و فروش کلاس های آنلاین درآمد زایی داشته باشه.

 

  1. محدودیت تعداد دانش آموز در کلاس آنلاین از بین میره. همیشه برگزاری کلاس حضوری برای تعداد زیادی دانش آموز کار سختیه. اما کلاس آنلاین به شما کمک میکنه به راحتی برای حتی 1000 دانش آموز کلاس تشکیل بدید.

 

  1. مردم برای دوره های آنلاین همیشه هزینه پرداخت می کنند چرا که به راحتی میتونند به معلمی که احتیاج دارند برسند و آموزش مورد نظر را ببینند. پس هرگز نگران این نباشید که بازار کلاس آنلاین بد بشه و نتونید از این طریق درآمد زایی کنید چونکه دنیای اینترنت و گرایش مردم به این دنیا روز به روز داره بیشتر میشه.

 

  1. جهان را به مکان بهتر تبدیل کنید. من به شخصه دانش آموزانی از 190 کشور داشتم قطعا این تعداد ارتباط با کشورهای مختلف با تدریس حضوری محقق نمیشه. دخترانی از کنیا که در حال یادگرفتن چگونگی فیلم سازی هستند، پسرانی از هند که در حال تبدیل شدن به عکاسان ماهر هستند.  

در آخر پیشنهاد میکنم که مهارت هایی که دارید را به راحتی با کلاس آنلاین با دیگران به اشتراک بگذارید و نتیجه عالی این شیوه تدریس را ببینید، فقط کافیه امتحان کنید.



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , کلاس آنلاین , کلاس مجازی , آموزش کلاس آنلاین ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

مهارت های حیاتی در سال های پیشِ رو

به نظر شما در دنیای امروز به چه کسی "بی سواد" گفته میشه؟

اِلوین تافلر، یکی از مشهورترین نویسنده های آمریکاییه که در جواب این سوال بیان می کنه: "بی سوادی در قرن 21 این نیست که کسی نتونه بخونه و بنویسه؛ بلکه بی سواد کسی است که توانایی یادگرفتن، از یاد بردن و دوباره آموختن را نداشته باشه."

اجازه بدید برای اینکه موضوع شفاف تر بشه مثالی را ارائه کنیم. وقتی تلفن همراه اختراع شد تنها به عنوان یک وسیله ارتباطی جهت برقراری تماس استفاده می شد. در این زمان، افراد به دانش محدودی نیاز داشتند تا بتونند با این وسیله کار کنند. اما امروزه گوشی های هوشمند مثل یک کامپیوتر همراه عمل می کنند و افراد باید با تغییرات این وسیله همراه شده و نحوه کار کردن با اون را دوباره یاد بگیرند. بنابراین لازمه که با پیشرفت علم، تکنولوژی و ارتباطات، مهارت های خودمون را توسعه بدیم.

مهارت های مورد نیاز

واضحه که با وجود پیچیدگی های دنیای جدید، مهارت های ما هم باید توسعه پیدا کنند. در اینجا لیستی از مهارت های ده گانه را بیان می کنیم که نیاز به یادگیری اونها ضرورت بیشتری پیدا کرده اند.

1. در حل مسائل پیچیده توانمند باشید

2. منتقدانه فکر کنید

3.خلاق باشید

4.مدیر باشید

5. با دیگران همکاری کنید

6. هوش هیجانی خود را تقویت کنید

7.به درستی قضاوت و تصمیم گیری کنید

8. انعطاف پذیری شناختی داشته باشید

9. مسلط به فنون مذاکره باشید

10. جهت دادن صحیح به خدمات

در این مطلب به بررسی پنج مهارت اول می پردازیم:

در حل مسائل پیچیده توانمند باشید

این اولین مهارت از مهارت هایی است که باید یاد بگیریم. دنیا روز به روز پیچیده تر میشه و این یعنی هر روز ممکنه مسئله ای برای ما به وجود بیاد که قبلا تجربه اش را نداشتیم. به زبان ساده، این مهارت یعنی اینکه وقتی با مشکلی روبرو میشیم بتونیم جزئیات را رها کنیم و موضوع را به شکل کلی ببینیم تا تشخیص بدیم که این مشکل چه دلایلی داشته و چه عواملی باعث میشه مشکل ما پیچیده تر بشه.

اگر فکر می کنید این مهارت را ندارید نگران نباشید! چون این یک مهارت ذاتی نیست و هیچ کس از بدو تولد این مهارت را نداشته، بلکه میشه این مهارت را تقویت کرد و برای این باید تفکر انتقادی داشته باشید. حالا تفکر انتقادی چیه؟

منتقدانه فکر کنید

یعنی دو دوتا چهارتا داشته باشید! وقتی دارید به موضوعی فکر می کنید و میخواهید مشکلی را حل کنید، با منطق و استدلال یکی یکی راه حل های ممکن را بسنجید. ببینید هر کدوم به چه نتیجه ای میرسه و بر این اساس یک راه حل درست را انتخاب کنید.

خلاق باشید

حتما این کلمه را به نسبت دو مورد قبل بیشتر شنیدید. فکر می کنید آدم خلاقی هستید یا نه؟ شاید فکر کنید خلاقیت فقط مربوط به کسانی است که در حوزه هنر کار می کنند و اگر با رشته های هنری سر و کار ندارید پس فرد خلاقی نیستید! اما خلاقیت مختص موسیقیدان ها و نویسنده ها و بازیگران و ... نیست.

 هر کس در حوزه تخصص خودش می تونه خلاقیت به خرج بده. فقط کافیه کارها را به شکل متفاوتی انجام بدید. مثلا اگر وقتی خسته اید یا خواب آلوده هستید شروع کنید به کاری که معمولا با انرژی سراغش میرید این بار مغز شما راه های جدیدتری را امتحان خواهد کرد. از اشتباه کردن نترسید! اجازه بدید فکر شما از راهی که همیشه میرفت منحرف بشه!

مدیر باشید

باید قبول کنیم که هر چقدر هم دنیا پیشرفته بشه و ربات های عجیب و غریب ساخته شوند و کارهای آدم ها را انجام دهند باز هم ظرفیت مغز انسان بیشتر از آنهاست. در نتیجه مهارت کار کردن با انسان ها و سر و سامان دادن به گروهی از افراد، مهارتی است که همیشه مورد نیازه.

یک مدیر باید بتونه تیم زیر دست خودش را مدیریت کنه؛

یک معلم باید بتونه کلاسش را مدیریت کنه؛

و به همین ترتیب در هر شغلی ما با عده ای از آدم ها سر و کار داریم که لازمه با آنها ارتباط خوب داشته باشیم.

برای تقویت این مهارت، تدریس خصوصی می تونه گزینه مناسبی باشه. ما در استاد سلام این امکان را فراهم کردیم تا بتونید مهارت های اجتماعی خودتون را محک بزنید و به نقاط ضعف و قوت خود پی ببرید.

با دیگران همکاری کنید

این هم یکی از اون مهارت هاست که هیچ رباتی نمی تونه در حد انسان انجامش بده. شما با این مهارت می تونید با اطرافیان ارتباط برقرار کنید، آنها را بشناسید، برای انجام بهتر کارهاتون از آنها کمک بگیرید و در مقابل در تقویت نقطه ضعف هاشون به آنها کمک کنید.

ما در تقویت این مهارت هم کنار شما خواهیم بود. تیم استاد سلام همیشه از همکاری شما عزیزان استقبال می کنه و با کمک شما موفق شده مجموعه ای از افراد با مهارت های مختلف را کنار هم جمع کنه تا دانش و تجربیات خودشون را با هم به اشتراک بگذارند.

استاد سلام مرجع تدریس خصوصی ریاضی تدریس خصوصی زبان تدریس خصوصی فیزیک تدریس خصوصی شیمی



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , استاد خصوصی , ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

چهار شنبه کاری اهمیت شخصیت شناسی

 

موضوع شخصیت ­شناسی و خودشناسی از مفاهیمی است که همیشه تازگی داشته و برای همه جذابه. اما تا به حال فکر کردید که چرا همه ما نسبت به این مباحث شوق زیادی داریم؟ حتی خیلی از ما که حوصله مطالعه نداریم باز هم نسبت به خوندن این مطالب مشتاقیم و نمی­تونیم بی­تفاوت از کنارش بگذریم.

در طول قرن ها بر روی این کره خاکی انسان­های متفاوتی اومدند و رفتند. آدم­هایی که شاید خیلی وقت­ها به نظر شبیه هم باشند اما تفاوت­های عمیقی در عین شباهت با هم دارند. کسانی که مطمئناً در بره ه­ایی از زندگی دچار این سردرگمی شدند که کی هستند و قراره کی باشند؟!

شاید خیلی­هامون فکر کنیم خودمون رو می­شناسیم اما حتماً تجربه این رو داشتید که بر حسب یک اتفاق در یک موقعیت جدید قرار گرفتید و از پس کارهایی براومدید که هیچ وقت حتی فکرش رو هم نمی­کردید روزی تجربه ­شون کنید؛ اون هم با موفقیت!!

اینجاست که مشخص می­شه شخصیت پیچیده ما غالباً برای خودمون هم ناشناخته است و از استعدادهامون اطلاع درستی نداریم.

لذت کشف ناشناخته­ ها، کند و کاو و تلاش برای روشن کردن نقاط تاریک درون خود، باعث می­شه این قبیل موضوعات همواره از تازگی و جذابیت بالایی برخوردار باشند.

همونطور که می­دونیم خودشناسی انقدر اهمیت داره که اون رو راه رسیدن به خداشناسی دونستند.

با این مقدمه می­خواهیم بریم سراغ اینکه برای انتخاب­های مهم زندگی مثل انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل و در یک کلام برای ساختن آینده­ مون چقدر مهمه که خود و شخصیتمون رو درست بشناسیم.

 

خود شناسی

 

چطور شخصیتم رو بشناسم؟

قبل از هر چیز باید بگیم که شناخت شخصیت هم مثل هر کار سخت دیگه توی این دنیا، چیزی نیست که یک شبه حاصل بشه. رسیدن به شناخت صحیح از خود نیاز به این داره که همواره درباره خودمون و علت رفتارهامون تفکر کنیم. اما مسلماً برای این کار هم راه­هایی وجود داره که ما رو با سرعت بیشتری به مقصد می­رسونه.

1. به سراغ خبره ­ها برید

اولین و بهترین راه برای شناختن تیپ شخصیتی اینه که پای صحبت کسانی بنشینیم که به تیپ شخصیتی خودشون آگاهند. این افراد درباره نگرش­ها، علائق، عواطف و احساسات خودشون در زمینه ­های مختلف زندگی صحبت می­کنند و ما می­تونیم نقاط اشتراک و افتراق خودمون رو با اونها بسنجیم. می­تونیم تا حد زیادی متوجه بشیم که با تیپ شخصیتی اونها احساس نزدیکی می­کنیم و درکشون می­کنیم یا اینکه به لحاظ شخصیتی در فاصله دوری از اونها قرار داریم. مشکلی که در این راه وجود داره پیدا کردن آدم­هایی است که به خوبی نسبت به خود شناخت دارند. شرکت کردن در کلاس­های شخصیت­ شناسی که افراد با تیپ­ های شخصیتی مشخص ویژگی­های خودشون رو برای دیگران شرح می­دند می­تونه ما رو در معرض ارتباط با اونها قرار بده. این روش نسبت به سایر روش­ها شناخت عمیق­تر و صحیح­تری رو برای ما به دنبال داره؛ چرا که نقش مربی در این کلاس­ها اینه که به ما کمک کنه تا بدون ترس از قضاوت شدن به وسیله دیگران، ویژگی­های خودمون رو شرح بدیم و از تظاهر و نقش بازی کردن! دور بشیم.

2. تست­های شخصیت رو امتحان کنید

راه دیگه­ ای که می­تونه تا حد قابل قبولی به شناخت ما از شخصیتمون کمک کنه، انجام تست­های مختلف روان­شناسی و شخصیت شناسی است که این روزها به راحتی در دسترس همگان قرار داره. تست­های مختلفی در این زمینه وجود داره که از جمله اونها می­شه به تست شخصیت­ شناسی MBTI، تست شخصیت شناسی هالند، تست هوش چندگانه و ... اشاره کرد. هر کدوم از این تست­ها شخصیت شما رو از زوایای مختلف مورد بررسی قرار می­دند.

توجه! ... توجه!                                  

هیچ یک از تیپ­های شخصیتی بر دیگری برتری ندارند، بلکه هر کدوم دارای نقاط ضعف و قوت خاص خود هستند. بنابراین شناخت ما از تیپ شخصیتی خود به ما کمک می­کنه تا بر نقاط قوت تمرکز کرده و نقاط ضعف رو تا حد امکان رفع کنیم.

3. از خودتون بنویسید!

شاید خیلی از ما قدرت اعجاب­ انگیز کلمات رو باور نداشته باشیم. اما پیشنهاد ما اینه که حداقل یه بار امتحان کنید؛ مطمئن باشید چیزی رو از دست نمی­دید. نکته مهم در نوشتن اینه که راحت، بی ­تعارف و بدون ترس بنویسید. می­تونید بعد از نوشتن، کاغذ رو پاره کنید، بسوزونید یا به هر نحوی نابودش کنید! تا نگرانی خونده شدن اون رو توسط دیگران نداشته باشید. وقتی شروع به نوشتن می ­کنید متوجه می­شید خیلی چیزها رو درباره خودتون نمی­دونید و این شما رو وادار می­کنه بیشتر و عمیق­تر به خودتون فکر کنید. شاید بپرسید از چی باید بنویسم؟ هیچ جواب مشخصی برای این سوال وجود نداره. ذهنتون رو آزاد بذارید و اجازه بدید قلم روی کاغذ روان و راحت حرکت کنه. سخت ­ترین قدم برای انجام هر کار، اولین قدمه. پس اگر در شروع نمی­تونید مطالب رو از ذهن روی کاغذ پیاده کنید ناامید نشید. برای اینکه در نوشتن به شما کمک کنیم پیشنهاد می­کنیم درباره خودتون به این سوالات جواب بدید:

  • به چه چیزهایی علاقه دارید؟
  • از چه چیزهایی متنفر یا بیزارید؟
  • از تجربه کردن چه چیزهایی ترس دارید؟ بزرگترین ترستون چیه؟
  • درباره خودتون به چه چیزهایی افتخار می­کنید؟ بزرگترین افتخارتون چیه؟
  • نسبت به آدمی که در گذشته بودید چه تغییراتی داشتید؟ به نظر خودتون این تغییرات مثبت بوده یا منفی؟

و هزار و یک سوال دیگه که میشه به لیست بالا اضافه کرد...

نکته

یکی از دلایل اصلی اینکه نوشتن برای خیلی از ما سخته اینه که تمایل داریم درست، اصولی، زیبا، آرمان­گرایانه و حتی گاهی پرطمطراق! بنویسیم. اما باید بپذیریم که وقتی درباره خودمون می­نویسیم هر چه ساده ­تر، راحت ­تر و صادقانه ­تر بنویسیم، سریع ­تر و صحیح ­تر نتیجه می­گیریم. بنابراین، از نوشتن کوچکترین و بی ­اهمیت ­ترین چیزها هم غافل نشید و از نحوه نوشتن خودتون خجالت نکشید. قبول کنید که این نوشته ­ها قراره از ذهن شما روی کاغذ بیاد فقط و فقط برای اینکه فضای ذهن خلوت بشه و به شناخت درست برسه.

 

خود شناسی

شناخت شخصیت و انتخاب­های مهم زندگی

شخصیت و دوران کودکی

می­دونیم پایه شخصیت فرد تا سن هفت سالگی شکل می­گیره و این نشون دهنده دوران فوق ­العاده بااهمیت کودکیه که متاسفانه خیلی از والدین متوجه این اهمیت نیستند و به دلیل مشغله­ های زندگی از کودک خودشون دور شدند؛ اون هم در روزهای حساسی که کودک تلاش می­کنه با دنیای پر از هیاهو ارتباط بگیره و همواره مشغول امتحان کردن راه­ های جدید، تجربه کردن، گرفتن بازخورد و یادگیریه.

والدین باید بپذیرند که رفتارهای اونها خواه ناخواه تاثیر مستقیم بر شکل­ گیری شخصیت کودک داره. عکس­ العمل والدین وقتی رفتار نادرستی از کودک می­ بینند، نوع تشویق کردن کودک زمانی که به موفقیتی دست پیدا می­کنه، نحوه برخورد اونها با موانع و مسائلی که کودک رو درگیر می­کنه، بایدها و نبایدهایی که در مسیر رشد به کودک منتقل می­شه، همه و همه دست به دست هم داده و به مرور زمان بخش­های مختلف شخصیت کودک رو شکل می­ده.

هرچند مقوله وراثت در شکل­ گیری شخصیت فرد تأثیر غیرقابل انکاری داره و میشه گفت یک عامل نسبتاً غیرقابل کنترل محسوب میشه اما محیط هم به عنوان یک عامل مهم، تأثیر بسزایی در این فرایند داره که تا حد زیادی قابل کنترله. بنابراین والدین باید با ایجاد محیطی امن و مناسب و همچنین با کسب آگاهی در زمینه انواع تیپ ­های شخصیتی و نحوه شکل­ گیری اونها، کودک رو از آسیب­های شخصیتی و روانی حفظ کنند. چرا که هر یک از رفتارهای اشتباه اونها می­تونه در آینده به صورت بیماری­ها و مسائل روحی روانی از جمله خشم، اضطراب، وسواس، ترس، عدم اعتماد به نفس، عدم عزت نفس و ... در کودک بروز کنه. اینجاست که وقتی به بررسی عمیق شخصیت خودمون می­پردازیم، در ریشه­ یابی هر یک از رفتارهامون ممکنه به جایی در دوران کودکی برسیم.

شخصیت و انتخاب رشته تحصیلی

بدون شک یکی از انتخاب­ های مهم و تعیین ­کننده در زندگی ما، انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاهی است که اگه نسبت به اون بی ­توجه باشیم ممکنه بهترین سال­های عمرمون رو صرف رشته ­ای کنیم که اصلاً با شخصیت ما سازگاری نداره و ما وقتی با این واقعیت مواجه می­شیم که برای جبران ممکنه دیر شده باشه.

درسته که سازگاری تحصیلات ما با علایقمون منجر به رضایت بیشتر و در نتیجه موفقیت ما خواهد شد، اما در انتخاب رشته تحصیلی علاوه بر توجه به علائق باید به توانایی­ ها و مهارت­های ذاتی خودمون هم توجه کنیم. این یعنی شاید ما به تحصیل در رشته ­ای علاقه­ مند باشیم اما موفقیت در اون رشته مستلزم داشتن توانایی­ های جسمی و روحی خاصی هست که باید از وجود اونها در خودمون مطمئن بشیم. باید بدونیم که هر کدوم از رشته ­های تحصیلی نیازمند چه مهارت­هایی است. بعضی رشته­ ها مهارت­های فنی و عملی رو می­ طلبند، بعضی مهارت­های ارتباطی و برخی دیگه مهارت­های ذهنی.

به مرور که دوران کودکی رو پشت سر می­گذاریم و بزرگ و بزرگ­تر میشیم، تصمیم ­ها و دوراهی های زندگی هم پیچیده ­تر و دشوارتر میشه. انتخاب­ های مبتنی بر شناخت خود نه تنها ما رو از حسرت و پشیمانی نجات میده بلکه منجر به پیشرفت تحصیلی بیشتر، پیشرفت شغلی ملموس ­تر، فعالیت موثرتر، خلاقیت بالاتر، ثبات روانی و عاطفی دلپذیرتر و توسعه فردی محسوس­تر خواهد شد.

شخصیت و انتخاب شغل

همه ما دوران تحصیل رو با تلخی­ها و شیرینی­ هاش پشت سر می­گذاریم به امید اینکه بعد از دوران فراغت از تحصیل در شغلی که متناسب با دانش و مهارت و آموزه­ های علمی ماست مشغول به کار بشیم. اما وقتی با واقعیت دنیای کار مواجه می­شیم اهمیت انتخاب مبتنی بر شناخت از خود و مهارت­هامون رو متوجه می­شیم.

بهتر نبود زمانی که در دبیرستان انتخاب رشته می­کردیم با دقت بیشتری به خود و علایق و توانایی ­هامون توجه می­کردیم؟ و یا حتی برگردیم به دوران کودکی که اگر استعدادهامون به درستی کشف می­شد شاید شروع یک رشته ورزشی یا هنری موفقیت­های خیلی بیشتری رو برامون به ارمغان میاورد.

شغل­ های مختلف هم مانند رشته ­های تحصیلی هر کدوم ویژگی­های خاصی رو می­ طلبند. آیا نوع شغل بیشتر نیاز به فعالیت­های ذهنی داره یا فعالیت­های عملی؟ آیا محیط شغل یک محیط شلوغ و پر ارتباط است یا محیطی خلوت و ساکت؟ آیا سرعت عمل در تصمیمات مربوط به اون شغل اهمیت بیشتری داره یا دقت و احتیاط؟ آیا فعالیت ­های شغل به صورت فردی انجام می­شه یا گروهی؟ و مسائل بسیاری که باید هنگام انتخاب شغل از تطابق اونها با ویژگی­های ذاتی و درونی خودمون اطمینان حاصل کنیم تا از موقعیت شغلی خود رضایت داشته باشیم و در نتیجه این رضایت روز به روز موفق­ تر باشیم.

یادمون نره هر کدوم از ما هم منحصر به فردیم؛ یعنی یک ویژگی، یک استعداد، یک توانایی یا مهارت در ما وجود داره که ما رو از سایرین متمایز می­کنه؛ و این یعنی اگر به درستی متوجه تمایز خودمون با دیگران بشیم می­تونیم با سرمایه­گذاری صحیح زمان و هزینه به نقطه­ای برسیم که شاید فقط در رویاهامون تصور می­کردیم.

بنابراین اگر در معرض انتخاب ­های مهم زندگی هستید بهتره با صرف وقت کافی برای شناخت درست توانایی­ های بالقوه و بالفعل خود تصمیم ­هایی بگیرید که امکان موفقیت رو براتون چندین برابر می­کنه.

 

از اساتید خبره استاد سلام در حوزه مشاور تحصیلی، تدریس خصوصی برای استعداد سنجی فرزندانتان کمک بگیرید. مجموعه 30 هزار نفری اساتید استاد سلام در کنار شما هستند تا در زمینه های مختلف تحصیلی به فرزندان شما کمک کنند تا نیازهای آموزشی آن ها را برطرف کنند. 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , استاد خصوصی , ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

می خوام تدریس خصوصی کنم 

در مطلب میخوام تدریس خصوصی کنم، قصد داریم برای شروع تدریس خصوصی، معلم خوب بودن و خوب شروع کردن و ادامه مسیر، شما را قدم به قدم راهنمایی کنیم
گاه و بی گاه افرد مختلف با رتیه های خوب کنکور با ما تماس میگیرند که می خوام تدریس خصوصی کنم این صحبت ها در واقع پاسخ به همین سوال میخوام تدریس خصوصی کنم هستش

در ابتدا، باید برگردیم به دوران مدرسه شما، همان مراحلی که خوب درس می خواندید و هم شاگردی ها از شما سوال میکردن، خوب می تونستید جواب بدین؟ اونجا در واقع برای جواب گفتن به تدریس خصوصی شاگرد کناریتون، توانایی خوب تفهیم کردن در واقع تدریس رو داشتین؟ آیا همکلاسی ها می آمدند و از شما سوال می کردن چون بلدین خوب توضیح بدین؟ یکی از موارد مهم خوب تفهیم کردن اینه که اول خود شما خوب مطلب را فهمیده باشید....
حالا مطلبی را که خوب فهمیدین را باید بتوانید به زبان ساده و ادبیاتی که برای هر کسی قابل فهم باشد، شمرده و صبورانه توضیح دهید
باید بپذیرید که افراد قدرت گیرایی مختلف دارند، برخی افراد خودشان باید ابتدا خوب بفهمند و با زبان خودشان در تمرین ها برای خود بیشتر توضیح دهند، شاید بلند بلند
برخی افراد قدرت گیرایی سریع دارند و نیاز به توضیح زیاد نیست و از توضیح زیاد خسته میشوند و ممکن است از تدریس شما رضایت کامل را نداشته باشند، پس ابتدا باید کمی میزان گیرایی طرفتان را بسنجید:
در مرحله اول باید با جمله های کوتاه وسریع یاد بدهید تا متوجه بشوید چه میزان لازم است تا او متوجه شود و کم کم با به دست آمدن این زمان زود کنترل جلسه تدریس خصوصی را دست خود بگیرید.
حالا ما فرض ابتدایی را میگذاریم بر این که شما می توانید پس باید برای خودتان مسجل شود، به اطرافیان بدون اینکه مبلغی درخواست کنید، درس بدهید، با این تجربه های کوتاه تدریس خصوصی نوع کشش و گیرایی افراد بهتر دستتان می آید.
کار نیکو کردن از پر کردن است.

مرحله اول (آمادگی شخصی):
باید به چندین شاگرد بدون اینکه مبلغی درخواست کنید درس بدهید و میزان رضایتشان را جویا شوید، مطمئن بشوید که شاگرد مطلب را یاد گرفته، لازم نیست دقیقا از لفظ امتحان استفاده کنید اما برای تست خودتان و درستی مسیر تدریس یک امتحان کوتاه از شاگرد با مثالی شبیه آنکه حل کرده اید و تدریس داشتید از او بگیرید و اورا برای حل مسئله آزاد بگذارید، اگر خوب مسیر حل مسئله را پیش برد پس اینجا اولین امتیاز مثبت را برای مهارت یاد دادن به خود بدهید.
(به دلیل تفاوتهای سرعت یادگیری باید با چند شاگرد از اطرافیان و همشاگردی ها و اقوام و دوستان و آشنایان همین مسیر را بروید تا مطمئن شوید، وقتی از شخصی پولی بابت تدریس دریافت نکنید، بهتر هم میتوانید برای رفع نواقص خود پیش قدم شوید و بدانید که در حال امتحان و کسب تجربه هستید)

مرحله دوم (کسب تجربه پولی):

 

ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , استاد خصوصی , ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

سیل نوروز 98 و آموزه های ما

روزها فکر من این است و همه شب سخنم.. که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
باید امروز برای اولین مرتبه که در سال 98 می نوسیم تبریک سال نو را بگویم و آرزوهای سعادتمندی کنم اما ...
باران می بارد، سیل نوروز 98 مگر برای باران اینهمه شعر نگفته ایم، مگر باران نعمت نیست، مگر نه اینکه دیگر کورسو امیدی هم نباید از دولت و حکومت داشت؟ چرا باز همیشه انتظار داریم که دولت باید چنان کند؟ ما خودمان برای خودمان چه می کنیم؟ چقدر به حال دل خویش می اندیشیم؟ چقدر در این بارش سیل 98 فقط پست های تلگرام و اینستاگرام و توییتر جابجا کرده ایم بدون اینکه عمیق تر اندیشه کنیم، لازم نیست باز در این جریان فکر بارش و سیل باشیم... واقعن لازم نیست...
هر شب از رسانه های خارجی همه خارج رفته ها از خشکی ایران می گویند و تحقیقات می کنند و خدا بزرگ تر است... باران اینچنین می بارد، ما به دستورات اخبار برای خارج نشدن گوش نمی کنیم و از خانه بیرون می زنیم، می دانم هزاران جمله در ذهنتان هست اما فقط به وظیفه خودتان بیاندیشید در این لحظه که در خانه بمانید در این بارش....
همین حالا که این متن را مینویسم باران شدید می بارد و از دیروز بارها گفته اند که خطر سیلاب هست! اما فیلم از همان کرج و همین شمال شهر می آید که مردم باز بیرون از خانه هستند باز با ماشین های ناامن بیرون در خطر سیلاب می خندیم و فیلم میگیریم و تا دچارش نشویم فقط از دیگران ایراد میگیریم و فکر می کنم مرگ برای همسایه است، از وقتی پدرم چشم فرو بست این جمله مرگ فقط برای همسایه نیست را با همه وجودم درک کردم با همه سلول هایم.
باید خودمان را برای گرفتن عاقلانه ترین تصمیم ها در این مواقع آماده کنیم، همیشه در این مواقع تصمیم گیری سخت است، همه ما فیلم سیل زیاد دیده ایم!

اما تصمیم در هنگام سیل وقتی داخل ماشین هستی و جاری میشوی .... چه باید کرد.... چگونه.... 

فقط همین روزها دیگر از همه بیرونیها قطع امید کنیم به همین سادگی 

  1.  قطع امید کامل از همه اطرافیان
  2. اعتقاد به شخص خویشتن فقط و فقط خودم (البته خودم هم برای بهروزی خودم تلاش و برنامه ریزی می کنم و هم برای اطرافیانم تا جایی که از دستم بر آید: برای اطرافیان بدون هیچ توقعی)
  3. در تمامی فلسفه و ادیان و مطالعات انسانی، از انسان به عنوان یک موجود اجتماعی یاد شده است، فردیت معنا ندارد اما هر فرد و هر عضو جامعه باید خویش را بسازد، با خانواده وفاداری و مدارا کند، اجتماع های کوچک تشکیل دهد تا بتواند در مسیر سعادتمندی پیش رود
  4. نسخه نویسی برای دیگران را فراموش کنیم
    اینقدر نگوییم، چرا فلان مدیر فلان عکس العمل را نشان داده ابتدا خودمان همه کارهای خودمان را مطمئن باشیم که در هر سمتی و هر مسئولیتی حتی به عنوان یک شاگرد و یا یک معلم کاملا درست انجام میدهیم، از درشت گویی های بی نتیجه پر هیز کنیم، شاید اگر ما هم کفش آن مدیر و آن شخص را می پوشیدیم بنا بر هزارو یک اتفاق بیرونی همان گونه عمل می کردیم که ایشان عمل می کنند! اما باید درست کرداری را در هر نقطه از تصمیم گیریها و تحرکاتمان مد نظر داشته باشیم و به رفاه اجتماعی بیاندیشیم
  5. دوراندیشی و برنامه ریزی شخصی را ابتدا برای شخص خودمان و سپس برای رفاه اجتماعی در هر موردی در نظر داشته باشیم، وقتی در جریان یک اتفاق هستیم باید به دستورالعمل های سازمان های برنامه ریز توجه کنیم و حرکات شخصی کمکی در رفاه آن لحظه نخواهند کرد، با دوراندیشی هم برای خود برنامه های مدون برای رسیدن به هدف خواهیم ریخت و هم تکلیف زمان هم اکنون ما مشخص است، کارهای کوچک و موثر گاهی بهترین عکس العمل ها هستند، مداوت در انجام این کارها بدون تصمیم گیری احساسی مهمترین عوامل پیش برنده تصمیمات بزرگ /اینده ماست
  6. تفکر کنیم از حس های بینایی و شنوایی و لامسه و جسمانی از هم اینها بالاتر قوه و حس تفکر است، عقل هر انسان وقتی در اوج خود قرار دارد که به وظیفه اصلی خود یعنی تفکر بپردازد، باید به اصول و پیشرفت و خویشتن به خوبی تفکر کنیم.

حالا ما اینجا از استاد سلام در حین تماشای ناخوشی ها فقط می توانیم نکات اصلی و بنیادی را که آموخته ایم با شما هم به اشتراک بگذاریم و بگوییم کنار شما، معلم یا شاگردان از هر کجا هستیم تا یا در کلاس آنلاین یا برای تدریس خصوصی و معلم خصوصی به هر نتیجه درستی در موقع مقتضی برسید.
هم اکنون در همین سیل هم می توانید کلاسهای مختلف را با معلم های ما به صورت تدریس خصوصی حضوری یا آنلاین بگیرید و پشتیبانی ما را دارید تا زمانی که اینترنت ها برقرار باشد:
تدریس خصوصی ریاضی، تدریس خصوصی زبان، تدریس خصوصی زبان آلمانی، تدریس خصوصی آنلاین در هر کجای دنیا برای فارسی زبانان.
موفق و سلامت باشید



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , استاد خصوصی , ,
:: بازدید از این مطلب : 177
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

از سیر تا پیاز کلاس آنلاین

قبل از اینکه بخواهیم درباره سیر تا پیاز کلاس آنلاین با هم صحبت کنیم باید بگم که چرا ما انقدر تاکید داریم که کلاس آنلاین تشکیل بدیم. تاکید ما بر تشکیل کلاس آنلاین در درجه اول دسترسی تمامی دانش آموزان کشور عزیزمون به تمامی اساتید خبره در تمامی حوزه های آموزشی هست و در درجه دوم کاهش هزینه و زمان که دو مولفه خیلی مهم هستند اونم در این شرایط زندگی!!

یادم هست که یکی از دوستان در دوره ارشد از اینکه بچه های تهران به راحتی به امکانات دسترسی دارند و میتونند راحت کلاس های کنکور و کلی کلاس آموزشی و مهارتی شرکت کنند شکایت میکرد. حالا ما قصد داریم تلاش کنیم تا این مشکل برای تمامی دانش آموزان و هنر آموزان و به طور کلی هر کس که بخواد هر چیزی رو یاد بگیره حل کنیم.

 تحقق این استراتژی مستلزم همکاری اساتید عزیز استاد سلام هست. اینکه با همکاری همدیگه بتونیم موانع و مشکلات بر سر راه کلاس آنلاین را از بین ببریم.

در ادامه سعی داریم که از صفر تا صد کلاس آنلاین براتون بگیم.

 

ادامه مطلب :

http://bit.ly/2HbwZzE

 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , کلاس آنلاین , کلاس مجازی , آموزش کلاس آنلاین ,
:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

چطور معلمی و تدریس رو شروع کنم؟

سلام به مخاطبان همیشگی استادسلام
روز و روزگارتون خوش:)
علاقه به تعلیم و تربیت و تدریس ریشه در ذات ما آدم‌ها داره و شاید ساده‌ترین نمونه‌ی اون میل به پند و اندرز و نصیحت باشه که همه‌مون در مقام شنونده ازش بیزاریم اما در مقام گوینده هیچوقت ازش خسته نمیشیم:))
امروز قصد داریم راجع به همین مقوله با شما صحبت کنیم؛
اشتباه نکنید، فرار نکنید، منظورم پند و اندرز نیست؛
منظورم معلم بودن و معلم شدنه.
خیلی از ما تجربه‌ی تدریس به خواهر یا برادر کوچیکتر یا بچه‌های اقوام و آشناها رو داریم و احتمالاً بعضی وقتها وسوسه شدیم که سراغ شغل معلمی بریم و این شغل پرزحمت و شیرین رو تجربه کنیم؛
حالا نه صرفاً به عنوان معلم مدرسه و حتی در زمینه‌های مختلف هنری، ورزشی، مهارتهای مختلف و...
امر آموزش و یاد دادن به قدری شیرینه که آدم وقتی یه بار اون رو تجربه میکنه، نمی‌تونه از لذت زاید الوصفی که براش ایجاد میکنه دست بکشه و دوست داره این تجربه بیشتر و بیشتر تکرار بشه.
اما همونطور که می‌دونید، معلم شدن به همین راحتی‌ها هم نیست؛
معلم شدن در مراکز دولتی و مدارس علاوه بر یکسری مهارت‌ها و فاکتورهای خاص، به مقوله‌های دیگه‌ای هم وابسته است، چون این مراکز داوطلبین بسیاری دارن برای استخدام و طبیعتاً تمام متقاضی‌ها نمیتونن در این مراکز مشغول فعالیت بشن.
توی این مطلب قصد داریم به راه‌ها و مهارت‌هایی بپردازیم که میتونه به شما کمک کنه از مهارت خودتون کسب درآمد کنید و همینطور از معلم بودن لذت ببرید.

اول بریم سراغ این سؤال،


معلم‌ها در کجا میتونن مشغول به کار بشن؟

همونطور که می‌دونید، معلم‌های دولتی، در مدارس دولتی، نیمه دولتی(هیأت امنایی)، استعداد درخشان و شاهد و نمونه دولتی مشغول به کار میشن و بسته به مهارت و تجربه‌ای که دارن میتونن پیشرفت کنن و به سطوح بالاتری برسن؛
معلم‌های حرفه‌ای‌تر و کاربلدتر هم در نهایت به درجه‌ی استادی میرسن و در مراکز آموزش عالی مشغول به فعالیت میشن.
اما این تمام راه نیست؛
امروز و در دنیای مدرن و پر از امکانات، راه‌های زیادی برای دنبال کردن اهداف وجود داره،
روش‌ها و امکانات نوین آموزشی این امکان رو در اختیار دانش‌آموزها و معلمان قرار داده که بتونن به راحتی و بدون محدودیت‌های زمانی، مکانی و... آموزش بدن و آموزش ببینن.
تدریس به عنوان معلم در مدارس غیردولتی، تدریس در کلاس‌های گروهی آموزشگاه‌ها، تدریس خصوصی، کلاس آنلاین، ویدیوهای آموزشی و پادکست و... همه و همه گزینه‌های پیش روی فردی هست که قصد داره مهارت‌های خودش رو در مقام معلم آموزش بده.

یه معلم چه آموزش‌ها و مهارت‌هایی لازم داره؟

ادامه مطلب همراه ما باشید



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , استاد خصوصی , کلاس آنلاین ,
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1397 | نظرات ()